Kunststoftechniek

Met de juiste kunststoffen kun je allerlei eindproducten op maat laten ontwikkelen bij Withoos Kunststoftechniek. Daarnaast hebben we ruime ervaring met het produceren van kunststof leidingssystemen in allerlei soorten en maten.

Kunststof apparaten

Alle apparaten die wij maken, worden volledig naar uw wens en specificaties gemaakt. We werken voornamelijk met de kunststoffen HDPE, PP en PVC, vanwege de goede bewerkingsmogelijkheden en chemische bestendigheid van deze kunststoffen.

Meer informatie

Kunststof leidingsystemen

Kunststof leidingsystemen zijn heel ruim toepasbaar vanwege de gegarandeerde waterdichtheid en de weerstand tegen de meeste chemicalien en corrosie. Vanuit onze eigen werkplaats leveren wij de onderdelen prefab aan en kunnen we deze desgewenst op locatie monteren.

Meer informatie

Spiegellassen

Spiegellassen is de beste methode voor het lassen van kunststof buizen, leidingen en platen. Deze manier van lassen maakt de kunststof leidingen erg sterk, zodat ze een hoge druk kunnen weerstaan.

Meer informatie

Kunststof tanks

Wij produceren maatwerk (kunststof)tanks, maar ook standaard ronde tanks, brandstof- en watertanks. De tanks maken we van HDPE of van PP, eventueel versterkt met slagschotten of speciale met kunststof beklede stalen profielen.

Meer informatie
Benieuwd naar onze werkwijze?