Kunststof tanks

Wij maken allerlei verschillende kunststof (opslag)tanks. Naast standaard ronde tanks produceren wij ook maatwerk. Denk hierbij aan water- en brandstoftanks voor bijvoorbeeld de agrarische en maritieme sector. Met name in een boot kan veel kostbare ruimte worden bespaard door te kiezen voor een maatwerk tank die in een ongebruikte ruimte in de romp kan worden geplaatst. Door de contouren van die ruimte te volgen, zorgen we ervoor dat de tank perfect past.

De tanks maken we van HDPE (Hoge Dichtheid Polyethyleen) of van PP (Polypropyleen). Afhankelijk het medium, de sterkte van de tank en de gewenste opstelling, maken we samen de keuze tussen deze twee materialen. Tanks kunnen altijd uitgevoerd worden met diverse appendages zoals doorvoeren, kranen en draadaansluitingen. Als het nodig is, versterken wij de tank met slagschotten of speciale met kunststof beklede stalen profielen.

We werken uitsluitend met puur ongerecycled materiaal. Hierdoor kunnen we altijd kwaliteit garanderen op zowel het materiaal als de laswerkzaamheden.

Direct contact opnemen
Bekijk onze voorbeeldprojecten